Velkommen til Vonge

Relevant information for tilflyttere til Vonge.

Vonge Antennelaug er en non profit forening, med tryk på forening, som ikke skal tjene penge til aktionærer eller lignende, men blot sørge for, at du og din husstand får det bedste og billigste TV.

I bestyrelsen er der stor fokus på hele tiden at vedligeholde og udvide vores kabelnet, samt leve op til de krav der stilles til levering af stabile og prisbillige TV, Internet og telefoniløsninger. Vi har derfor i dag, et stabilt og driftssikkert kabelnet, og leverer TV, Internet og telefoni til nogle af de bedste priser på markedet.

 

Derfor skal du vælge Tv fra Vonge Antennelaug
Du kan vælge mellem tre forskellige tv-pakker og kan se tv-kanalerne på alle tv i alle rum, helt uden brug af bokse eller andet ekstraudstyr. Du får det bedste og bredeste udbud af tv-kanaler – lige fra TV3, DR og TV 2 til Eurosport, Discovery Channel og Disney Channel. Og de fleste af kanalerne sendes i HD kvalitet.

 

Med tv fra Vonge Antennelaug får du kort og godt:

- Danmarks bredeste udbud af tv-kanaler i tre valgfrie pakker
- Tv uden brug af digitale bokse eller andet ekstraudstyr
- Masser af tv-kanaler i HD – både i tv-pakkerne og som tilkøbskanaler
- Mulighed for at se forskellige tv-kanaler på forskellige fjernsyn samtidigt
- Ingen parabol eller antenne på taget
- Tv til en rigtig god pris
- TV på mobile enheder
- Mulighed for driftsikkert Internet konkurrencedygtige priser
- Garanterede Internethastigheder (vi bruger ikke op til ..."

Alt du behøver, er et kabel-tv-stik i væggen en gang for alle. Så er du sikret et stabilt tv-signal i mange år fremover.

 

Du har medbestemmelse – og du sparer penge
Når du er medlem af Vonge Antennelaug, har din mening værdi. Du bliver en del af en lokal forening, hvor du som medlem har indflydelse på, hvordan foreningen drives. Du er også selv med til at fastsætte foreningens priser. Som forening skal vi ikke tjene penge på at levere tv til dig, og derfor kan vi også love dig, at du får rigtig meget tv for pengene hos Vonge Antennelaug.

Indmeldelser