Stofa WifiScanneren

Det kan være svært at finde ud af, hvorfor du har problemer med dit wifi. Der er nemlig mange ting, der kan påvirke dit wifi-signal. For eksempel placering af router/modem, dine naboers wifi og andet elektronisk udstyr i dit hjem,

Med Stofa WifiScanneren kan du scanne dit hjem og finde ud af, hvor du har stærke og svage wifi-zoner. Wifiscanneren analyserer ganske enkelt dit netværk og hjælper dig til bedre wifi.

Du kan bruge app’en, hvis du har en iPhone eller en Android-telefon. Du søger bare efter ’Stofa WifiScanneren’ i App Store eller Google Play. Hent app’en og du er klar til at scanne dit hjem. App'en er gratis og for alle, så du behøver ikke være kunde ved Stofa for at bruge den.

wifi-scanner
Fra Offline Gamers til Offline Parents

Stofa har tidligere drillet unge gamere med en ustabil forbindelse. Nu er det forældrenes tur. Se hvad der skete, da den danske youtuber Jaxstyle slukkede for nettet midt i fredagsunderholdningen.

Uanset hvem man er, er det træls med ustabilt wifi. Vi vil gerne hjælpe dig med at få en stabil forbindelse. Derfor giver vi dig nu app'en Stofa WifiScanneren.

Hent den til din smartphone, og du har altid hjælp lige ved hånden.

Få dit wifi op i gear

Du kender det sikkert.
Dit wifi kører langsomt.
Og nogle gange mister du helt forbindelsen.

Stofa har lavet en wifi-guide med (gør-det-selv) tricks til dig, så du kan få dit wifi op i gear. Og du må gerne dele dem med din nabo, for de gælder faktisk for alle, der bruger wifi.