Du skal ikke lede nye steder, når du i de kommende år skal nyde en god Champions League-kamp.

Nordic Entertainment Group (TV3) har torsdag morgen meddelt, at man har forlænget de danske rettigheder til klubfodboldens ypperste turnering frem til slutningen af 2023/24-sæsonen.

Dermed er alt, som det plejer – for TV3 har siddet på rettighederne lige siden Champions Leagues fødsel i 1992.

»Vi har en stærk og uovertruffen portefølje af sportsrettigheder, og med disse rettigheder sikrer vi, at vores Viaplay,- Viasat,- og øvrige kunder kan se mere fodbold end nogensinde før,« siger Anders Jensen, TV3 President & CEO, i en pressemeddelelse.

Og selskabet fortæller også, at det er de samme velkendte ansigter, der i fremtiden vil guide danskerne igennem turneringen.

Michael Laudrup, Jan Mølby, Preben Elkjær, Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen, Stig Tøfting og Per Frimann samt værter, kommentatorer og reportere som Luna Christofi, Carsten Werge, Peter Grønborg og Niels-Christian Frederiksen forbliver således NENTs Champions League-hold.

»Vi har investeret massivt i dækningen af dansk og international topfodbold, og det vil vi også gøre fremadrettet, så vi sikrer, at verdens bedste spillere bakkes op af verdens bedste dækning,« siger Kim Mikkelsen, TV3 Head of Sports.

Champions League ligger p.t. stille på grund af coronavirussens hærgen. Men UEFA har udtalt, at man satser på, at turneringen færdigspilles.