stofa-tv-boks

NYHED - Ny og forbedret Norlys Tv-boks

Vores nyeste tv-boks giver dig alt på et sted, i en ny og bedre brugeroplevelse.

Med Norlys Tv-boksen får du alt dit indhold samlet ét sted. Tv-boksen samler dine tv-kanaler, streamingtjenester, streamingarkiver med udsendelser, film og serier og du kan selvfølgelig leje de sidste nye film og finde et stort udvalg af apps og spil i Google Play Store.

Samtidig får du med den nye tv-boks en avanceret søgefunktion, som søger på tværs af tv-kanaler, streamingtjenester, apps og lejebutikken, så du skal bruge mindre tid på søgning og mere tid på underholdning.

720-tvboks-nyhed
tv-boks-findindhold

Find det rigtige indhold. Hurtigere

Søg på tværs af alt dit indhold

I tv-boksen søger du på tværs af alt dit indhold – uanset om det ligger på DR TV, HBO Nordic, C-More, Viasat Film, YouTube eller på en af dine faste tv-kanaler. Det betyder, at du skal bruge mindre tid på at søge og har mere tid til at se.

Tal til din fjernbetjening

Skriv i søgefeltet eller tryk på mikrofontasten på din fjernbetjening og sig hvad du leder efter. Du kan søge på titler, type af indhold f.eks. serier eller navnet på en skuespiller. Uanset om du vælger at taste søgningen ind eller tale til din fjernbetjening, finder du hurtigt frem til det du søger.

TV og streaming, samlet på ét sted

720-tvboks-skaerm-streaming-tjenester

Adgang til streamingtjenester

Med den nye tv-boks kan du samle dine streamingtjenester ét sted, så bliver det nemmere at tilgå al din underholdning.

tvboks-skaerm-filmboks

Adgang til lejebutik

Du kan leje mere end 5.000 film direkte på tv-boksen. Og der kommer hele tiden nye titler til - også de nyeste premierefilm. Så har du altid noget at vælge imellem.

tvboks-skaerm-streaming

Adgang til streamingarkiver

Tilgå nemt streamingarkiverne via tv-boksen. Jo større tv-pakke, jo flere streamingarkiver har du adgang til.

bestil-tv-boks