Tv og bredbånd fra Stofa fra 1. juli 2019
Forening: Vonge Antennelaug
Publiceret af: Webmaster
Dato: 21-05-2019 09:26:13
Kategori: Generelt
     

Vongenet og Stofa har indgået en god aftale, hvor du fremover får leveret tv-kanaler og bredbånd fra Stofa.

Du skal ikke foretage dig noget vedrørende din tv-pakke, den bliver automatisk flyttet over til Stofa. Tv-kanalerne kan rykke lidt rundt, så du skal muligvis foretage en kanalsøgning på dit tv pr. 1. juli 2019. Hvis du har brug for hjælp til dette, så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig.

Du skal bestille dit nye bredbånd hos Stofa, så har du det hele samlet et sted. Vi har hastigheder til alle behov - fra 4/1 Mbit og helt op til 300/50 Mbit. Så uanset om du blot tjekker mails, ser nyheder eller lejer film online, så har vi hastigheden til dig.

Har du i forvejen et fastnetnummer, som du vil beholde, kan du bestille Stofa Telefoni. Så sørger vi for at opsige din nuværende aftale og overflytte dit telefonnummer kvit og frit. Vigtigt, at du ikke opsiger dit fastnet-telefoni hos din nuværende udbyder, men blot bestiller nyt hos os og lader os klare opsigelsen hos dit nuværende selskab – præcis som når du skifter forsikringsselskab.

Din overgang til Stofa
Inden 1. juli 2019
Husk at bestille internet fra Stofa, inden du overgår til Stofa 1. juli, så dine produkter fortsat er aktive efter 1. juli.

1. juli 2019
Fra 1. juli leverer Stofa dit tv- og internetsignal. For at dine nye kanaler virker i den nye tv-pakke, du har bestilt, skal du foretage en kanalsøgning.Vongenet får samtidigt ny hjemmeside på samme adresse, men du kan allerede nu besøge siden og læse om Stofas produkter: https://stofaforeningsweb.dk/vonge/

Der er postomdelt flg. materiale til alle husstande i Vonge.
Læs mere


 

 
Cookies

Kontakt

Formand
Bent Andersen
Bygade 34
7173 Vonge
Telefon: 4079 7854
bka34@youmail.dk