Den årlige kanalomlægning
Forening: Vonge Antennelaug
Publiceret af: Webmaster
Dato: 04-01-2019 12:56:57
Kategori: Generelt
     
Omlægningen sker den 29. januar i perioden kl. 01.00 - kl. 10.00

Ny tv- og streamingkanal
Den 20. januar får du en helt ny tv- og streamingkanal ved navn Xee.
Xee er en dansk underholdningskanal, der vil være tilgængelig som både tv-kanal og via streaming fra web, app eller tv-boks. Xee bliver en del af YouSee's Grundpakke, og vil sende et unikt mix af originale danske programmer og amerikanske kvalitetsserier.

Når Xee går i luften den 20. januar, bliver det fx med danmarkspremiere på sæson 9 af 'The Walking Dead'. Kanalen byder også på 'Family Guy' og 'Suits', dramaserier som 'Proven Innocent' og 'The Passage' og den helt nye komedieserie 'Sunday', der har Melvin Kakooza og Lars Hjortshøj i hovedrollerne.
Xee er et samarbejde mellem YouSee og Hollywoodstudiet FOX. Kanalen har eksklusive rettigheder til en lang række serier og programmer, som ikke kan ses andre steder. Og vil løbende vise danmarkspremiere på nogle af verdens største serier og nyeste sæsoner.

Nyt om tv-kanaler og ny kanalrækkefølge
Viasat Golf og Discovery Science kommer i YouSee's Fuldpakke
Hardu Fuldpakken (Tillægspakke) får du "Viasat Golf" og "Discovery Science" som nye kanaler i din tv-pakke. Det skyldes, at kanalerne "Nat Geo People" og "TNT" er lukket.

Comedy Central skifter 7.-8. januar 2019 navn til Paramount Network
Kanalen viser et bredt spænd af internationalt kvalitetsindhold fra "MTV", "Comedy Central", "TV Land" og "Channel 5". Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste og vil fra kl. 05-09 vise de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanaler, som er lukket og udgået som Ekstrakanaler og Bland Selv kanaler
"C More Golf", "Discovery Showcase" og "Discovery World" er lukket og udbydes ikke længere som Ekstrakanal eller Bland Selv-kanal

Vi ændrer lidt på kanalrækkefølgen
Samme dag som vi udfører kanalomlægningen, ændrer vi også på kanalrækkefølgen.
Det betyder, at der ændres i rækkefølgen for enkelte kanaler bl.a. for at give plads til den nye kanal, Xee.

KanalNy kanalplads
TV 2        2
TV3        3
Xee         4
DR2      19
DR3       20
DR K      21
MTV       24
Viasat Golf40
Discovery Science47

Bemærk!
Xee vil ved lancering den 20. januar ligge på kanalplads 62. Først ved  kanalomlægningen i jeres forening flytter Xee til kanalplads 4.

Viasat Golf og Discovery Science kan ses i YouSee' s Fuldpakke (Tillægspakke) fra 7. januar 2019. Viasat Golf på kanalplads 51 og Discovery Science på kanalplads 19. Først ved kanalomlægningen i jeres forening flytter kanalerne til deres nye faste kanalpladser: Viasat Golf på kanalplads 40 og Discovery Science på kanalplads 47.


 

 
Cookies

Kontakt

Formand
Bent Andersen
Bygade 34
7173 Vonge
Telefon: 4079 7854
bka34@youmail.dk