Ny tv-kanal med eget indhold og populære udenlandske serier
Forening: Vonge Antennelaug
Publiceret af: Webmaster
Dato: 03-09-2018 13:59:48
Kategori: Generelt
     
I starten af 2019 får du adgang til en ny tv-kanal. Her vil være både af YouSee egen producerede danske programmer og populære amerikanske serier fra en af verdens største underholdningsselskaber
 
Det seneste år har YouSee lanceret unikt indhold i form af ChriChriTv og YouSee Comedy, som alle kunder.

Selvom kunder i stigende grad tager streaming til sig, ved YouSee, at mange fortsat sætter pris på at se med via traditionelt tv. Med den nye tv-kanal, vil YouSee samle alt det unikke indhold, man får med i tv-pakkerne. Tv-kanaler vil fx.vise alle YouSee´s danskproducerede programmer, bl.a. serien ´29´, som har fået rigtig gode anmeldelser, en perlerække af amerikanske seriehits samt alt det indhold vi køber ind fra udenlandske produktionsselskaber, f.eks. ’Suits’ og ’The Good Doctor’. Dermed samler YouSee alle deres originale danske programmer samt en lang række fantastiske serier fra 21st Century Fox, en af verdens største underholdningsselskaber på den nye tv-kanal.
 
Både ChriChriTv og YouSee Comedy var udelukkende tilgængeligt digitalt, men den nye tv-kanal vil både være tilgængelig som flow-tv-kanal med egen kanalplads og som streamet indhold. Det giver nemlig endnu flere af jeres beboere og medlemmer adgang til nogle af de mest sete programmer på streamingtjenesten.
 
Den nye tv-kanal får premiere i starten af det nye år – og indholdet vil selvfølgelig også være tilgængeligt på YouSee’s streamingtjeneste.  

 
Cookies

Kontakt

Formand
Bent Andersen
Bygade 34
7173 Vonge
Telefon: 4079 7854
bka34@youmail.dk